Diensten

Accountancy

Als accountantskantoor stellen wij -hoe kan het ook anders- de jaarrekening op voor onze cliënten; dat doen we al 30 jaar en dat doen we goed; daarover kunnen we dus kort zijn.

Fiscaal

De fiscaliteit raakt doorgaans direct uw liquiditeit, of het nu om vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, dan wel om beide gaat. Dáár proberen we het verschil te maken. Onze fiscalisten hebben hun ervaring opgedaan bij de grote kantoren. U kunt daarvan profiteren. Vindingrijk maar mèt behoud van kwaliteit. En wat die kwaliteit betreft: bij ons bent u aan het juiste adres als u aan Horizontaal Toezicht wilt deelnemen.

Bijzonder advieswerk

Ook voor bijzonder advieswerk kunt u bij ons terecht. Graag zelfs! Denkt u bij voorbeeld aan bedrijfsoverdracht of estate planning. Doorgaans trajecten die langere tijd -soms jaren- vragen om tot goede resultaten te komen. Tijdig met elkaar in gesprek gaan kan grote financiële voordelen opleveren. Kom eens langs; wij hebben ervaring; het is ons vak!

Salarisadministratie

Voor de meeste ondernemers in het MKB is salarisadministratie niet te doen. Tegen die ondernemers zeggen wij : laat ons de stroken maken! Wij maken er 30.000 per jaar. En als er nog een last minute wijziging is, dan belt of mailt  u gewoon even; dat kan bij ons. Maar aan de andere kant overleggen wij ook graag over een online toepassing met de klanten die er niet tegenop zien om wel veel zelf te doen.

Administratieve diensten / online werken

Als dienstverlener luister je naar de klant en probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij de wensen. Heeft u geen zin in digitaal gedoe, dan levert u uw gegevens gewoon op papier aan. Heeft u dat wel, dan werken we efficiënt samen op internet en trekken we de hele digitale kast voor u open: compleet met bankkoppelingen, het uploaden van gescande documenten etc. We kunnen dan afspreken dat wij periodiek naar uw administratie kijken en onze bevindingen aan u terugkoppelen. Als dat goed loopt, hoeft het niet veel te kosten.