over ons

Continuïteit

Van Rooijen Accountants is sinds 1984 een financiële dienstverlener met een stevige verankering in de Gorinchemse regio. Sindsdien zijn wij op eigen kracht uitgegroeid tot de huidige omvang. Een geruststellende gedachte voor onze klanten, maar vooral voor de ondernemers die ons -nog- niet kennen; een ontwikkeling waaruit continuïteit, kwaliteit en vertrouwen spreekt.

Aan de het roer staan de partners Wilfred Groenevelt A.A. en Serge Hol A.A.. Daarnaast is (mede) oprichter van kantoor, Paul van Rooijen, na ruim 35 jaar nog altijd betrokken bij kantoor. In een tijd waarin alle websites glimmen, is het prettig dat er body achter zit.

Kwaliteit, óók in fiscaliteit

Ons kantoor is aangesloten bij het SRA en daarmee bent u verzekerd van kwaliteit. Goed werk voor een nette prijs. Dat is onze strategie, al decennia lang. Op die manier is ons kantoor sinds de start in 1984 autonoom gegroeid tot de huidige omvang van ruim 20 medewerkers, zonder ooit omzet van derden te kopen; gewoon op eigen kracht dus.

Ook fiscaal staan wij voor kwaliteit: met ons kunt u deelnemen aan Horizontaal Toezicht, een nieuw concept waarbij de belastingdienst steunt op de kwaliteit van ons werk en uw aangifte niet nòg eens controleert.

menselijke maat

Wij hechten aan een stuk persoonlijke betrokkenheid. Dat klinkt als een cliché, maar het is belangrijk in een tijd waarin veel aandacht voor de klant wordt “weggeautomatiseerd” en, om maar eens en voorbeeld te noemen, verdwijnt achter telefooncentrales met eindeloze keuzemenus.

Binnen ons kantoor vertaalt deze aanpak zich in een laag personeelsverloop en da’s prettig voor onze klanten. Vaste vertrouwde gezichten waaraan je niet elk jaar hetzelfde verhaal hoeft uit te leggen.

Onze medewerkers  →
Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Neem contact met ons op!

0183 632 788 → afspraak maken

Voor ondernemers,
van start tot finish.

Contact

Van Rooijen Accountants
Appeldijk 35
4201 AE Gorinchem

tel. 0183 632 788

Stuur een e-mail  →

© Van Rooijen Accountants  | Disclaimer  | Privacyverklaring  | Cookieverklaring  | Wijzig uw cookievoorkeuren